skip to Main Content
Maak betere keuzes door meer kennis van media.Krijg meer grip op je media inzet.An investment in knowledge pays the best interest.Start vandaag.Resident brengt media in huis.

Trainingen

Met meer kennis over media kun je betere keuzes maken. Daarmee kunnen adverteerders het mediaproces vervolgens zelf oppakken, of hun bureaus beter aansturen. Resident Media Advies heeft verschillende trainingen op het gebied van mediastrategie en -planning, het medialandschap en deep dives in de verschillende mediumtypen.

Workshop Trends in owned, earned en paid media

Het medialandschap veranderd razendsnel. Welke trends spelen er nu wat moet je er mee? In deze workshop nemen we je mee door de laatste trends in media, plaatsen we deze trends in een breder perspectief en kijken we of hoe hier op aan kan worden gehaakt vanuit de organisatiedoelstellingen. Na de Workshop Trends in Media ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste stand van zaken in media én kun je concrete acties ondernemen om hier op in te spelen.

Duur: 2,5 uur
Locatie: op locatie of online
Prijs: € 395

Masterclass Medialandschap Nederland

In deze masterclass nemen we je in vogelvlucht door het medialandschap in Nederland. We behandelen alle opties waar geadverteerd kan worden en bespreken de voor- en nadelen. Ook gaan we globaal in op de kosten van de verschillende media. Na deze masterclass ben je op de hoogte van alle mogelijke plekken waar je kunt adverteren.

Duur: 2,5 uur
Locatie: op locatie of online
Prijs: € 395

Masterclass Mediastrategie- en Planning

Deze uitgebreide masterclass bestaat uit twee delen. In het eerste deel gaan we in op de mediastrategie waarbij we kijken naar de werking van reclame, doelstellingen, het mediagedrag van de doelgroep en de selectie van media. Het tweede deel behandeld de trends in media en we gaan dieper in op de inzet van de verschillende mediatypen: TV, online video, radio, digital audio, (digital) out of home, etc. Na deze masterclass ben je in staat om zelf op hoofdlijnen een mediaplan te maken. Je kunt daarmee je bureau scherper aansturen of zelf de media-inzet voor je bedrijf bepalen.

Duur: 4 uur
Locatie: op locatie of online
Prijs: € 595

Deep Dive Radio en Televisie planning en executie

In deze Deep Dive leren we je hoe je zelf radio- en TV campagnes kunt plannen, inkopen en monitoren. We behandelen de verschillende zenders en zendergroepen, de inkoopmethodiek, de systemen om in te kopen en natuurlijk de kosten. Ook geven we tips & trics om de meest optimale inzet te doen. Na deze deep dive kun je met meer kennis radio en TV voorstellen beoordelen, of zelf aan de slag gaan met het inkopen van radio en TV.

Duur: 3 uur
Locatie: op locatie of online
Prijs: € 495

Team Resident Media Advies Rutger Mackenbach Patrick Veldhuis

Maatwerk

Resident Media Advies biedt ook in company trainingen aan waarbij we een op maat programma samenstellen voor bijvoorbeeld een afdeling of team. Neem contact met ons op wanneer je hier interesse in hebt

Team

De trainingen worden gegeven door Patrick Veldhuis en Rutger Mackenbach. Ze zijn eigenaar van Resident Media Advies en hebben jarenlange ervaring in de media. Naast advieswerk geven ze regelmatig trainingen en colleges over mediastrategie en –planning, media trends en digital branding. Rutger is daarnaast auteur van het Basisboek Marketingcommunicatie.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer er vragen zijn over één van onze trainingen.