Skip to content

Nieuwe Mastercourse Mediaplanning en -inkoop in samenwerking met NIMA

Training Resident

Na een eerste succesvolle reeks verzorgt Resident vanaf oktober 2023 een nieuwe editie van de NIMA Mastercourse Mediaplanning & -inkoop. In drie dagdelen vergroten we de kennis over de inzet van media en helpen we marketeers individueel in twee coaching sessies met één van de mediacampagnes het merk.

De mastercourse is gericht marketingmanagers en marketingcommuniatiemanagers die (massa)media inzetten of in willen zetten in campagnes. Na het volgen van deze mastercourse kun je goed beoordelen welke media het meeste bijdragen aan je KPI’s en weet je daarmee beter welke media de beste keuze zijn voor je campagnes. Je wordt een betere gesprekspartner voor bureau en exploitanten en daarmee krijg je meer grip op je mediabudget.

Heb je interesse neem dan contact met ons op.